Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 7

This page contains Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 7 for psc exam preparations in Malayalam and English.

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.
121. He is as _____________ as a bee

Answer: nimble

122. .Which Asian country was ruled by Taliban from 1996 to 2001 ??

Answer: Afghanistan

123. He is interested ______________ History.

Answer: in

124. We would have seen it, ________?

Answer: wouldn’t we

125. My father _________ home when I reached there

Answer: had left

126. Choose the correct one from the options. Lots of Sugar __________ put into the tea.

Answer: was

127. Pick the correctly spelt word:

Answer: Exaggerate

128. I met... European yesterday. Use the correct article

Answer: a

129. In which part of the sentence is the mistake He /has delivered/ a best spee

Answer: a best speech

130. One who talks in sleep is

Answer: Somnlioquent

131. Postmortem means examination of dead body. Another word with the same meaning is

Answer: Autopsy

132. I have been working in this office........ 2004

Answer: since

133. He said, “What a beautiful Scene!” Change into indirect speech

Answer: He exclaimed that it was a very beautiful scene

134. ”Intrepid” means

Answer: Brave

135. The police ________ keen to maintain law and order.

Answer: are

136. If you invited him ____

Answer: he would come

137. An area in the desert where there is water and where plants grow is known as

Answer: oasis

138. Which of the following word is most similar in meaning to the word ‘feeble ?

Answer: weak

139. It is one of the most popular bikes the world

Answer: in

140. The opposite of "accept" is___ ?

Answer: reject

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.