Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 11

This page contains Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 11 for psc exam preparations in Malayalam and English.

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.
201. The train runs ______ Bangalore and Chennai

Answer: between

202. Choose the correctly spel word :

Answer: Corresponding

203. The match ___________ by their team.

Answer: has been won

204. ‘Ipso jure’ means:

Answer: By the law

205. Two dozen oranges ____ only twenty rupees.

Answer: cost

206. I met a lot of people ____ my stay in New York.

Answer: during

207. Pick out the correct tag question:You will come for the party,_____________?

Answer: won’t you

208. Choose the correct verb form (After his car accident, Ramesh…………… lucky to be alive.

Answer: is

209. My mother’s ________ words motivate me to greater efforts

Answer: inspiring

210. I am angry, _____ ?

Answer: aren’t I

211. The mirror ____.. broken when I dropped it in the bathroom.

Answer: got

212. I would have sent her an invitation if I __________.

Answer: had found her address

213. `What a stupid fellow you are` he angrily remarked: Change into reported speech

Answer: He angrily remarked that I was a stupid fellow

214. Things haven`t changed ...... over the past few years

Answer: much

215. It is ten years since I ___ him

Answer: met

216. In hot weather we sit under the .....of a tree.

Answer: shade

217. The past tense of `Spend` is

Answer: spent

218. A river flows ___ its banks

Answer: between

219. I __ television a lot but don’t any more.

Answer: used to watch

220. On completing his usual________he started his journey to the temple.

Answer: ablutions

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.