Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 19

This page contains Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 19 for psc exam preparations in Malayalam and English.

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.
361. ___horse is a noble animal

Answer: the

362. He looks as stupid as ______ owl.

Answer: an

363. ___________ person who died yesterday was a heart patient.

Answer: The

364. Which is the tallest building in Asia??

Answer: Burj Khalifa, Dubai

365. It .............. since eight o'clock this morning.

Answer: has been raining

366. .I haven’t seen you----------leaving school

Answer: Since

367. Many people in India are-----------

Answer: Poor

368. Fill in the space with suitable connector chosen from those given below. There will be commercialisation of people’s knowledge ………….. will benefit the middle class.

Answer: who

369. .I will find you.......you may be hiding.

Answer: wherever

370. He takes pride _________ his son

Answer: in

371. His eyes caught a heap of letters. They were lying on the table. (Combine using a Relative clause)

Answer: His eyes caught a heap of letters which were lying on the table

372. Identify the antonym of the underlined word : “The young gallant, Lochinvar rode in on his steed.”

Answer: coward

373. The feminine gender of "Negro' is:

Answer: Negress

374. __________ Alice __________ Alen went to the office.

Answer: neither / nor

375. In which part of the sentence is the mistake?

Answer: b) the three boys live/

376. Ramu is very angry........ me

Answer: with

377. Choose the correctly speltword

Answer: Equanimity

378. A person who writes or speaks several languages.......

Answer: Polyglot

379. Give the passive voice: Why did your sister write such a letter?

Answer: Why was such a letter written by your sister?

380. Let`s meet him _________ ?

Answer: shall we

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.