Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 21

This page contains Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 21 for psc exam preparations in Malayalam and English.

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.
401. Find out the wrongly spelt word

Answer: Dormitary

402. What is the meaning of the idioms
Wow! It's raining cats and dogs today! I wish I'd brought my umbrella to school!

Answer: It\\\'s raining heavily.

403. The passive voice from of "They copmpleted the project" is "

Answer: The project was completed by them

404. She offered me an apple, but I wasn’t hungry as I ———lunch .

Answer: had just eaten

405. I took a shower _______ and got into the car

Answer: quickly

406. Each of these apartment building has _____ own swimming pool

Answer: its

407. Appearances are ............ Deceptive"

Answer: Often

408. A Baker’s dozen means:

Answer: Thirteen

409. The famine was ----- severe for a lot of people to survive

Answer: too

410. Choose the correct option for the following A `Dark horse` is

Answer: An evil character

411. If he resigned it would be tantamount.......admitting that he was guilty.

Answer: to

412. The antonym of `Alleviate`

Answer: aggravate

413. The policeman asked him whether he ........ give him the information

Answer: Could

414. If you take rest, your health -----

Answer: will improve

415. He comes to my house whenever he ----- money

Answer: needs

416. I ...... prefer coffee

Answer: usually

417. Much of the furniture ____ old fashioned.

Answer: was

418. I wish I ____ for the job.

Answer: applied

419. Bring out the meaning of the idiom in the sentence `We shall fight tooth and nail for our rights`.

Answer: with all our power

420. The old man was overwhelmed __grief at his sons death

Answer: with

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.