Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 20

This page contains Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 20 for psc exam preparations in Malayalam and English.

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.
381. Fill in the blanks with suitable preposi,tion: I have been staying here ------- 2005

Answer: since

382. If you had ordered it, I _______________ it.

Answer: would have arranged

383. Collective noun for guns is :

Answer: battery

384. The match ___________ by their team.

Answer: has been won

385. Where does Usha work? ____the sales department.

Answer: in

386. Raju bought ____ flowers to decorate the hall.

Answer: bunches of

387. Nobody believed Smitha at first but he____ to be right.

Answer: turned out

388. Scientists hope to achieve a break ----------------- in the search for a cure for cancer

Answer: Through

389. A thing of beauty is a joy for......

Answer: ever

390. My mother’s ________ words motivate me to greater efforts

Answer: inspiring

391. Pick out the synonym of ‘whet’.

Answer: sharpen

392. By the time the president came, ______ .

Answer: the inauguration had already been started

393. If had my breakfast, _________.

Answer: I would not be tired

394. I need the scissors, where .....

Answer: are they?

395. We set out our journey when the rain stopped. The principal clause in the sentence is :

Answer: we set out our journey

396. If you invited him --------

Answer: he would come

397. If I had won the lottery, ........ a millionaire (conditional)

Answer: I would have become

398. I met _______university player

Answer: a

399. Choose the word which is spelt correctly

Answer: maintenance

400. A fire ______ during the night

Answer: broke out

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.