Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 15

This page contains Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 15 for psc exam preparations in Malayalam and English.

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.
281. The opposite of ‘derange’ is

Answer: arrange

282. Nobody believed Smitha at first but he____ to be right.

Answer: turned out

283. If he went there, ____________

Answer: he would meet her

284. The opposite of 'artless' is

Answer: crafty

285. _________ one of us should tell them the sad news?

Answer: Which

286. He walked as if he _____ millionaire

Answer: had been

287. He goes to ............. School regularly

Answer: No Article

288. The passive form of “They have done it” is

Answer: It has been done.

289. He saw a policeman; immediately he ran away (Begin with Participle phrase)

Answer: seeing a policeman, he ran away

290. The famine was ----- severe for a lot of people to survive

Answer: too

291. The antonym of ‘obstinate’ :

Answer: submissive

292. Animal that feeds on its own species is called

Answer: cannibal

293. In which part of the sentence is error

Answer: the concerned clerk

294. You will have finished this work by tomorrow. Change into passive voice.

Answer: This work will have been finished by tomorrow

295. When he came into my room, I.... a movie

Answer: was watching

296. Opposite of the word encourage is

Answer: discourage

297. There is hardly ____ shop open.

Answer: any

298. I congratulate you__________your Success.

Answer: on

299. I had met him ____ year ago.

Answer: a

300. If I find your passport, I_______ it to you.

Answer: will send

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.