Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 2

This page contains Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 2 for psc exam preparations in Malayalam and English.

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.
21. This is Ram. He\\\'s _____ doctor

Answer: a

22. I _________ dinner before i watched TV.

Answer: had eaten

23. Fill in the blanks with correct reported speech: Rani asked the girl…...........

Answer: what she was doing

24. The passive voice from of "They copmpleted the project" is "

Answer: The project was completed by them

25. ‘Ipso jure’ means:

Answer: By the law

26. One of the boys …………… a thief

Answer: has

27. The police are on the......for the runway prisoner.

Answer: lookout

28. Your brother is here, _______?

Answer: isn’t he

29. His eyes caught a heap of letters. They were lying on the table. (Combine using a Relative clause)

Answer: His eyes caught a heap of letters which were lying on the table

30. Raju ______ (wait) for the bus for one hour before he hired a taxi

Answer: had been waiting

31. The trip was ____ exciting that we did not feel any sense of boredom

Answer: so

32. Choose the correct sentence.

Answer: Jeena passed the examination in 1997.

33. Change the voice. The book was brought by him.

Answer: He brought the book.

34. Pride goes ..... a fall

Answer: before

35. What .... you usually do on sunday`s ?

Answer: do

36. Grapes are grown in a __

Answer: Vineyard

37. Choose the correct option for the following A Dark horse is

Answer: An evil character

38. An area in the desert where there is water and where plants grow is known as

Answer: oasis

39. Recreation” is similar to :

Answer: amusement

40. The antonym of 'obstinate'

Answer: submissive

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.