Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 13

This page contains Kerala PSC English Grammar Questions and Answers 13 for psc exam preparations in Malayalam and English.

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.
241. That\\\'s Kumar. He\\\'s ___ travel agent

Answer: a

242. Don\'t go out ___ you\'ve finished your work.
a. as
b. while
c. until
d. None of the above

Answer: until

243. Rahul is fond of eating chocolates. Find out the gerund in the sentence:

Answer: eating

244. "Opus magnum" means :

Answer: a great work

245. I want to avoid .......... him.

Answer: meeting

246. ………………. does he manage to live?

Answer: who

247. We would have seen it, ________?

Answer: wouldn’t we

248. When he was about to be arrested he _______ the police

Answer: went for

249. The meaning of the phrasal verb ‘call on’.

Answer: visit

250. Choose the correct one from the options. I prefer pen __________ pencil.

Answer: to

251. Choose the appropriate one. He __________ when he addressed the chief guest by the wrong name.

Answer: put his foot in it

252. The more he gets.

Answer: he more he wants

253. The audience _____ at the end of the drama.

Answer: applauded

254. He is taller than ....

Answer: I

255. Opposite of the word ‘confident’

Answer: diffident

256. Someone gave her a bull dog; Change into passive

Answer: A bull dog was given to her

257. The young one of a `Swan`

Answer: cygnet

258. He comes to my house whenever he ----- money

Answer: needs

259. There is not ______ milk in the pot

Answer: much

260. ’Ewe’ is a female_______

Answer: Sheep

Click here to read PSC Question Bank by Category wise. Click here to Test your knowledge by atteneding Quiz.